WOW-Park Sæsonkort (1 år)

Medbring denne billet og bliv registreret i WOW-Park ved besøg. Årskortet er gyldigt fra tidspunkt for registrering og et år frem. WOW-Park, Skjern
Køb billet

Billetsalget er slut

 

WOW-Park er en anderledes legepark oppe i træerne. Familie og venner er sammen i naturen i sunde, naturlige og udfordrende rammer. En sikker sikker succes for alle børn fra 2 - 102 år.

Katrine Jantzen:

Fantastisk legeplads for både store og små. WOWpark absolut et besøg - og pengene - værd.

 

Kiki Bruhn:

WOW-Park er en naturlegelads X 100 !! Vi var der i tirsdags og det var super! Havde børn med på 5, 9 & 11 år og alle elskede det, ligeså gjorde forældrene. Vi kan klart anbefale denne park til andre :) :) :)

 

Mia Klakstein:

Et HEEEEEEELT  fantastisk sted!!! Kan kun sige:"PRØV DET!!!!

 

Jan Vinding:

Vi havde en absolut fantastisk dag i parken - børn, unge og gamle (1-80 år) :-)

Solen skinnede og træerne tog sig ud fra sin smukkeste side! Dejligt med en dag i "legens" tegn... Simpelt koncept med bål, klatre i træer, svinge i et tov og nyde naturen - men præsenteret på den FEDESTE måde!

Skønt man selv kan medbringe mad og låne en grill!!!

... og i øvrigt - fed stil med møblerne og især toiletterne:-)

  

Jeanette Christensen:

Et helt fantastisk sted vi havde en dejlig oplevelse med vores børnebørn. Vi kommer snart igen.

 

Rikke Lind:

Fantastisk dejligt sted, hvor børn og voksne kan mødes i fælles udfordrende leg. - Samtidig fik vi et smil på læben over alle de kreative påfund. Tak for en super dag!

 

Liv Lund:

Jeg var afsted med mine tre børn på 8,11 og 14 år plus bedsteforældre. Vi havde alle en pragtfuld dag fyldt med grin og udfordringer.  super dejligt sted med en god ånd over sig - alt et i træ og der er værnet godt om naturen. Der er gode muligheder for grill og masse af borde og bænke. Vi kom alle hjem med smil på læben og godt brugt grine muskler. Skøn dag. Kan klart anbefales...

 

Karen Nørgaard:

Helt igennem fantastisk forårsdag med masser af sving kravl hop højdeskræk og kildren i maven, klar anbefaling :-).

 

Rikke Kristensen:

1000 tak for en fantastisk dag.

Vi havde et klasse arrangement hos jer for 3 uger siden og det var en kæmpe succes.

Alle havde det sjovt og børnene ville ikke hjem ;)

Så jeres park er genial og vi kan absolut anbefale WOW-parken til alle legebørn og voksne.

 

Clara Jahn:

Fantastisk sted! Vi havde en dejlig dag igår! Alt gik op i leg, aktivitet og kreativ udfoldelse. Ingen plagen om noget (udover at mor her skulle lege med)  Mine børn elskede alt lige fra troldehulen til træhytterne. Og nårh jo, i bilen på vej hjem blev der så plaget om at vi skal afsted igen  og ja, DET skal vi!

 

Josefine Studsgård:

.. Næste gang skal vi en flok af sted, med børn og medbragt madkurv. Og klatre i træer og kravle igennem tunlerne, som da vi selv var børn.

Det er fantastisk flot sted. Rigtigt flotte store stykker træ, og borde bænke sæt.

Og dejlig historie. :)

 

Kathrine Vilsbøl:

Super fedt, gennemført! Kan kraftigt anbefales!

 

Solveig Bjerg:

Fantastisk sted for hele familien

 

Maria Pedersen:

Super super super fedt sted for børn og barnlige sjæle. Der er noget for alle aldre og masser af muligheder for forrygende udendøres underholdning. Det er et godt alternativ til børn der er mættede af sommerlande hvor legen bliver serveret. Her udvikles fantasien og motorikken på samme tid. Så tag en tur i trætoppene og få en på opleveren.

 

Lene Galsgaard:

Wow-park er bare helt vild sjovt og godt. Mine 3 piger, alder 10-4år, var rigtig trætte da vi kom hjem. Dejlig at man kan lege naturlig med sine børn. Alt i alt super sjovt sted for alle aldre..